Om Raakilde

Læs mere om mig.

Om mig

Om Lars Jespersen

Jeg har arbejdet som journalist og redaktør i over 32 år og sluttede af som chefredaktør ved
Nordjyske Medier i 17 år. Jeg har omfattende erfaring med kommunikation, internt og eksternt, vidt forskellige målgrupper og mediekanaler fra trykte aviser, til radio, tv, digitale kanaler og sociale netværksmedier.

Jeg har været i topledelsen for en stor koncern og arbejdet med strategi, personaleledelse og forandringsprocesser på højt niveau, og har været bestyrelsesmedlem i flere selskaber, bl.a. Ritzaus Bureau.

I 2021 udgav jeg min første roman. Jeg har altid tænkt, at det ville jeg gøre på et tidspunkt. Da jeg så forlod både mediebranchen og chefjobbet, begge dele efter mange års spændende arbejde, var tidspunktet kommet. Nu skulle det prøves af!

Om Raakilde

Raakilde blev stiftet i 2019. Selskabet har fokus på min forfattergerning, foredrag og ydelser inden for pr og kommunikation.

Ambitionen med bøger og foredrag er at give læsere og tilhørere intelligent underholdning med tidsrejser til andre historiske perioder og nutidige miljøer og udfordringer, fortalt så man lever sig ind i personerne og bladrer videre for at følge handlingen.

PR & kommunikation handler om at hjælpe med at blive hørt og få kommunikeret det rigtige i en verden, hvor der er talrige kanaler og så mange former for kommunikation, at det ofte opleves som en stor forvirrende